Hem MOTU 200X Kung Randors hälsning till SMOC

Kung Randors hälsning till SMOC

1113
0
Foto: Johan Hedenberg

Mannen bakom den svenska rösten till Kung Randor i Masters of the Universe 200X – folkkäre skådespelaren Johan Hedenberg, känd ifrån alltifrån Johan Falk-filmerna, Bron och Innan Vi Dör, skickade en hälsning till SMOC och alla svenska He-Manfans när han fick reda på att vi omsorgsfullt har restaurerat hela 200X-serien.

Jämte sin karriär på tv och vita duken har Johan Hedenberg varit en flitig röstskådespelare i tecknade filmer och serier. Förutom Kung Randor och Beastman i 200X, har han lånat ut sin röst till allifrån Donatello i Turtles till Dr Robotnik i Sonic – därtill en uppsjö modernare barnfilmer och serier.

Johan Hedenberg (Kung Randor) hälsar till Swedish MOTU Collectors

Tidigare har SMOC haft det stora nöjet att presentera exklusiva hälsningar från Dolph Lundgren (He-Man, 1987) och Per Sandborgh (Skeletor, 200X) – och Johan Hedenberg lär inte bli den sista i raden av personligheter som gestaltat någon av våra favoritkaraktärer vi lär få se! Det kan vi lova!

Missa inte att spana in de första avsnitten av Masters of the Universe 200X på svenska med remastrat bild och ljud på Swedish MOTU Collectors YouTubekanal – nya avsnitt släpps varje söndagmorgon!

About Author

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv in din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här