Hem MOTU 200X Masters of the Universe 200X – Alla talar svenska!

Masters of the Universe 200X – Alla talar svenska!

1231
0
MOTU 200X på svenska
Nu finns MOTU 200X på svenska!

I dagarna firar SMOC två år på Youtube. I februari 2018 lanserades Swedish MOTU Collectors på Youtube med dunder och brak – vi släppte samtliga svenskdubbade He-Manavsnitt med remastrat ljud och bild. Kort därefter gjorde vi detsamma med de svenskdubbade She-Raavsnitten från 80-talet.

Med över 90 000 unika visningar och över 600 prenumeranter får man väl säga att det var uppskattat. Vissa av de svenskdubbade He-Manavsnitten har över 8 000 unika visningar, vilket får ses som riktigt lyckat!

Men vi är inte nöjda där!

He-Man fick ju faktiskt ytterligare inkarnationer i tecknad form efter Filmationserien – vissa skulle säga tillochmed bättre! 2002 återlanserades He-Man för en ny generation med Masters of the Universe 200X. Man tog de animeinspirerade inslagen från floppen New Adventures, och blandade med den Filmationtrogna estetiken. Vi slapp He-Mans läskiga hästsvans och Skeletors godisskål på huvudet och fick tillbaka Battle Cat, Man-At-Arms, Fisto och alla andra karaktärer vi känner igen från originalet.

200X är på många sätt den ultimata He-Manserien – mycket av den lore och historia vi tar för given idag, föddes och utpräglades i 200X.

Serien fick en svensk dubb med Per Sandborgh som Skeletor och Mattias Knave som He-Man. Mattias Knave träffade vi i en tidigare #smocprofil där han berättade om hur det var att göra rösten till He-Man. Serien sändes i Kanal 5, men fick tyvärr aldrig någon dvd-release med svensk dubb.

Nu är det dags! Vi har restaurerat i stort sett hela serien med den bästa bild- och ljudkvaliteten vi har kunnat uppbringa – och över ett gäng helger framöver kommer vi släppa serien på SMOC:s youtubekanal så att alla kan få chansen att se en av de bättre He-Manversionerna som gjorts!

Vi börjar med den tredelade inledningen – Begynnelsen – om hur allting började. Hur Keldor blev Skeletor, och hur prins Adam tvingas försvara Eternia som He-Man – Universums starkaste man.

Så blanda ett rejält glas Oboy, ladda med en trave ostmackor och samla hela familjen i soffan – så ska ni få hänga med på riktigt balla äventyr med våra favoritkaraktärer i Eternia! 

About Author

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv in din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här