Hem Filmation Över 100 000 visningar för SMOC på Youtube!

Över 100 000 visningar för SMOC på Youtube!

941
0

I dagarna spräcktes en magisk gräns för Swedish MOTU Collectors på Youtube. Med viss marginal har vi klockat in över 100 000 visningar sedan starten.

SMOC på Youtube lanserades i februari 2018 – och kort därefter kunde vi presentera samtliga svenskdubbade avsnitt av He-Man and the Masters of the Universe i remastrad kvalitet. Ett massivt förarbete förelåg att städa upp och synka den svenska dubben med dvd-bildkvalitet.

Tidigare hade bara skakiga gamla vhs-versioner funnits tillgängliga, och för vissa avsnitt knappt det. Nu släppte vi allt tillgängligt för vem som helst. Och det blev en succé på en gång!

Vissa avsnitt av He-Man, som Den Magiska Diamanten exempelvis, har sett över 10 000 gånger.

Responsen var så positiv att vi genast satte tänderna i de svenskdubbade avsnitten av She-Ra – Princess of Power. De uppfräschade avsnitten med He-Mans tvillingssyster från Etheria har i skrivande stund skramlat ihop tusentals visningar.

Sist ut tog vi tag i mastodontprojektet att fräscha upp och nylansera alla de svenskdubbade avsnitten av Masters of the Universe 200X – den enligt många absolut bästa versionen av He-Mans spännande äventyr. Varje söndag släpper vi två nya avsnitt av 200X, och när vi börjar närma oss slutet av den första säsongen har vi redan hundratals trogna tittare varje vecka!

Vilka projekt vi planerar för framtiden på Youtube håller vi fortfarande tyst om – men vi är långt ifrån färdiga! Så surfa in på Swedish MOTU Collectors på Youtube – klicka prenumerera – och se till att du inte missar någonting i fortsättningen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv in din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här