Hem SMOC Swedish MOTU Collectors fyller 3 år!

Swedish MOTU Collectors fyller 3 år!

1084
0
Swedish MOTU Collectors logo

Den 17 juni 2017 ställde vi dörren på glänt till vad som skulle bli Sveriges största He-Mangrupp på Facebook. Vi var långt ifrån störst då, när det begav sig. Det fanns andra som var betydligt större, som bubblade av liv och försäljningar.

Men vi tyckte ändå att det saknades något. Att vi kunde bidra med något och fylla ett hål. Med några år i backspegeln får vi nog klappa oss själva en aning på axeln och ge oss rätt.

Vi växte lavinartat och passerade nyligen tusenstrecket. För två år sedan lanserade vi vår Youtubekanal där samtliga svenskdubbade avsnitt av He-Man, She-Ra och He-Man 200X finns tillgängliga i restaurerad kvalitet. Vi släpper även egenproducerade videos med hälsningar från Mastersprofiler från både Sverige och internationellt.

I början på 2020, bara dagarna innan coronapandemin satte klorna i landet, arrangerade vi en re-screen av Universums Härskare från 1987 med Dolph Lundgren – där nästan 100 biosugna Mastersfans från hela landet tog sig till Stockholm.

Helt nyligen, på den internationella He-Mandagen den 26 april, lanserade vi smoc.se. Här kan man förkovra sig i intervjuer, reportage, arkiv och – framledes – himla mycket mer!

Tusen tack till alla medlemmar, samlare, nördar och följare för att ni hängt med så här långt – vi lovar att vi har massor av mer kul att bjuda på!

About Author

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv in din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här