Hem SMOC Swedish MOTU Collectors på nätet!

Swedish MOTU Collectors på nätet!

1081
0

Efter månader av hårt arbete kan vi äntligen stolt presentera resultatet!

Swedish MOTU Collectors startade som en blygsam Facebookgrupp den 17 juni 2017. En handfull entusiaster och en vilja att skapa ett schysst community runt hobbyn att samla på He-Manprylar. Sen rullade det på…

Vi startade en Youtubekanal året därpå, och har till dags dato remastrat alla de svenskdubbade avsnitten av både He-Man och She-Ra – och helt nyligen också Masters of the Universe 200X.

Vi har tryckt tröjor och posters – vi har till och med satt upp 80-talsklassikern Universums Härskare från 1987 på bio igen – Nu är det dags för nästa steg!

Idag lanserar vi www.smoc.se – Sveriges första sajt dedikerat till allt som har med Masters of the Universe att göra!

Här kommer du kunna kika in i vitrinskåpen hemma hos samlarna, läsa spännande intervjuer med personer som var högst delaktiga i varumärkets intåg i Sverige på 80-talet. Du kommer kunna borra dig djupt ner i arkiv över svenska trycksaker, merchandise och mastersprylar. Samtidigt ska vi försöka ta pulsen på vad som händer med varumärket idag – två nya animerade serier och en helt ny leksakslinje är på gång i år.

Så häng med i fortsättningen – smoc.se är en plattform för fans, samlare och entusiaster, oavsett om du inrett ett helt sovrum med 80-talsplast eller om du bara har nostalgiska barndomsminnen av He-Man från kabel-tv. Här ska alla fans få plats!

Swedish MOTU Collectors på Sci-Fi Mässan i Älvsjö 2019

Vill du hjälpa till? Vi behöver skribenter, fotografer, grafiker, redigerare, programmerare – har du tid och lust är du varmt välkommen att bidra med vad du kan! Vill du berätta om din historia med Masters of the Universe, recensera en leksak eller ett avsnitt av He-Man?

Droppa ett mejl till andreas.laggar@live.se eller sök upp oss i facebookgruppen Swedish MOTU Collectors så fixar vi resten!

About Author

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv in din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här